Until the end of the submission of works
Days
Hours
Min.
Sec.


LatArch 250x200 Dpi laukDizaina sala 250x200 Dpi laukLTRK 250x200 Dpi laukLatBuvn 250x200 Dpi lauk DELFI-250x200-Dpi-laukBT1 250x200 Dpi laukAnitra_logo_mazs
AttelsR_250x200
Kronospan_250x200ACS_LV_AJ-Logo-mazais
sadolin_250x200

(LV) LDS BD 2017 Skolu konkursa darbu galerija

ID 585 Juta Rukuta

Interior Project for Liepaja Centre Elementary School’s Library and 1st Floor’s Hallway.

The building of the school was built in 1984. It is attended by 330 pupils from forms 4 to 6.
The library with a reading zone area, transforming and ergonomic furniture, spacious bookshelves and multifunctional stage zone which can be used for various social events, meetings, rehearsals, etc., because of the possibility to use sliding partition walls applied was designed during this project. Access to the environment in the 1 st floor is designed and provided by lift and navigation system, the furniture is arranged according to traffic flow.
The interior image solution is created by being inspired by white and colorful lights. The prevalent accents are tinted glass planes, which make light impressions on the premises.

Size/Area:

225m2

Photographer:

Juta Rukuta

Author contacts:

Author(s): Juta Rukuta
Author's e-mail: j.rukuta@gmail.com
Author's company: Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola

Teacher (for school competition):

Dita Lesiņa, Guna Poga

Client:

Client's name: Liepājas pilsētas Izglītības pārvalde